Een historisch moment. De next step in de blockchainrevolutie & cryptocurrency is begonnen in Tokyo met de lancering op de interne blockchain exchange van de nieuwe cryptocurrency DasCoin. Wereldwijd stappen veel mensen nu in als early adopter. DasCoin is meer dan  een cryptocurrency. Het is een beweging met een doel.

Einde Q1 2018 wordt DasCoin aangeboden op de externe valutamarkt. Je kunt straks wereldwijd bij meer dan 60 miljoen bedrijven en winkels betalen met DasCoin. De koers van deze cryptocurrency wordt bepaald door vraag & aanbod binnen de blockchain. De customer experience wordt in de wereld van de cryptocurrency door DasCoin naar een hoger niveau getild.

WAT IS DasCoin

DasCoin is een nieuwe cryptocurrency die draait op eigen geavanceerde next generation blockchain-technologie. Transacties via de DasCoin blockchain duren slechts 6 seconden! Vanuit deze blockchain kun je binnenkort niet alleen DasCoin kopen of verhandelen. Je kunt vanuit diezelfde blockchain ook rechtstreeks innovatieve producten kopen. Deze producten worden op dit moment op basis van opnieuw blockchain-technologie ontwikkeld. Denk aan een nieuwe generatie smart contracts, testamenten en verzekeringen. DasCoin is dus veel meer dan alleen maar een cryptocurrency.

schermafbeelding-2017-09-30-om-14-19-08

WAAROM DasCoin

1. Er zit een scherpe brandvision & wereldvisie achter. DasCoin is zodanig ontworpen dat het wereldwijd mainstream kan worden. Zo is het de bedoeling dat ook de 2,3 miljard mensen die überhaupt niet zijn aangesloten op het huidige financiële systeem (geen bankrekening, geen creditcard etc.) ook gebruik kunnen maken van DasCoin. Inmiddels zijn partijen zoals Mastercard en Visa officieel partner geworden van DasCoin. Dit verklaart waarom deze cryptocurrency in 2018 gebruikt kan worden bij de miljoenen bedrijven en winkels die bij Visa en MasterCard zijn aangesloten.

dascoin-management

2. DasCoin is ontwikkeld op basis van voortschrijdende inzichten over wat minder goed werkt bij Bitcoin en haar onderliggende Blockchain technologie. Alles draait bij DasCoin om de betrouwbaarheid en de veiligheid van het systeem en dat van de deelnemers. DasCoin voldoet als eerste cryptocurrency aan de KYC (Know Your Customer)-standaarden en compliance regels, waaraan ook alle banken en financiële instellingen in de wereld moeten voldoen.

schermafbeelding-2017-09-16-om-11-52-32

3. De internationale bedrijvengroep achter deze nieuwe cryptocurrency positioneert DasCoin als ‘The currency of trust.’ In de manier waarop de bedrijven werken en zijn georganiseerd, hoe de blockchain werkt, de autorisatie- & validatieprocedures, compliance etc. Alles draait om het winnen en behouden van het vertrouwen van de klanten zodat DasCoin een toekomstbestendige volwaardige valuta wordt.

dascoin-vs-bitcoin

4. Zo krijgt iedere koper van DaCoins een goed beveiligde persoonlijke WebWallet waar jij als koper alleen bij kan. Via een speciaal ontwikkelde validator (foto), dat je straks alleen mag kopen als jouw persoonlijke identiteit onomstotelijk is vastgesteld, kun je transacties doen. DasCoin krijgt een eigen debitcard waarmee je DasCoins in alle gewenste valuta bij reguliere geldautomaten (met Visa & MasterCard sticker) geld kan opnemen. DasCoin is ook de enige cryptocurrency in de wereld, die beschikt over een mobiele app., ontwikkeld door het Canadese bedrijf dat ook wereldwijd verantwoordelijk is voor het mobiele betalingsverkeer van Visa en MasterCard. Er wordt ook een hardware wallet op de markt gebracht in 2018. Dit is een externe harde schijf waarop je offline al je accountinformatie en DasCoins kunt bewaren.

dascoin-validator

Meer weten?

Kijk op deze website.