PARTNERS

Samenwerking met partners

KYODA werkt graag samen met ervaren specialisten als partners om resultaten te kunnen bereiken waar onze klanten blij van worden.

Mark Hendriksen is de eigenaar van Twopixels.nl. Met zijn webdesign bureau helpt Mark op een prettige en persoonlijke maar professionele manier ondernemers aan een website. Twopixels richt zich vooral op kleine ondernemingen en zzp’ers. Mark is alom bekend om zijn geweldige service. Geen gedoe over slecht 1 aanpassingsronde. Hij gaat door totdat klanten tevreden zijn. KYODA.nl heeft Mark tot grote tevredenheid en in een indrukwekkend korte tijd gerealiseerd.

Rowena Thijm is de drijvende kracht achter marketingbureau Rokey. Zij is een ervaren marketeer die ijzersterk is in creatieve concepten voor marketingcampagnes en de visuele vertaling daarvan. Rowena is verantwoordelijk voor de prachtige fotografie op KYODA.nl, bestaande uit de serie foto’s in Sepia. Met Rowena heeft Marcel van Kanten vele jaren intensief samenwerkt in projecten. Wanneer voor KYODA projecten extra capaciteit of creativiteit nodig is, werkt KYODA graag samen met ROKEY.

Bob Booms is de eigenaar van designbureau Yellow Souls. Bob is naar de onbescheiden mening van Marcel van Kanten een van de beste designers van Nederland. Bob Booms, Marcel van Kanten en Rowena Thijm  hebben jarenlang samengewerkt en zijn goed op elkaar ingespeeld. Bob is verantwoordelijk voor de visual identity en ontwikkeling van de huisstijl van KYODA.